Rinia E Devotshme

Ky libër është një bashkëbisedim në formë pyetje-përgjigje, e autorit me një grup të rinjësh. Libri përpiqet t’i japë përgjigje një sërë dilemash dhe çështjesh fetare, sociale dhe historike që shqetësojnë rininë e sotme. Si përshembull: Si e përkufion qytetrimi islam njeriun? Cila është struktura e shoqërisë së civilizimit Islam? Cili është edukimi dhe dija e vërtetë? Nga e ka marrë bota perëndimore dijen dhe teknikën e sotme? Cili është këndvështrimi i Islamit për barazinë gjinore? Këto dhe shumë pyetje të tjera të ngjashme përpiqet të japë përgjigje ky libër.


Read In Other Languages

FRENCH