Mendime Rreth Tasavufit

Kjo vepër e cila vjen si rezultat i zgjerimit të një interviste të dhënë për studiuesin e shtrenjtë Dr. Ihsan Shenoxhak, të publikuar në Revistën Hykym (Dhjetor 2018), të shërbejë sado pak në njohjen e vërtetë të tasavufit dhe në përmirësimin e mendimeve të pabaza në lidhje me miqtë e Zotit.


Read In Other Languages

ARABIC