Dashuria Ndaj Profetit (A.s)

Ky libër ka për qëllim të prezantojë sa më afër Pejgamberin a.s. Ky libër modest është një përpjekje për të transmetuar mëshirën dhe paqen që ka predikuar Pejgamberi a.s për gjithë botët. Duhet të pranojmë që fuqia dhe mundësitë tona nuk na e bëjnë të mundur ta njohim si duhet Profetin j. Ne jemi të paaftë për ta njohur atë si duhet. Perceptimet tona për të janë të cekëta. Sepse ai është si një oqean i paanë. Dhe përfshirja e një oqeani në një gotë ujë është e pamundur.