Pejgamberi I Mëshirës Dhe Ne

Ky libër modest i vjen shpirtërave me shijën e ëmbël të bashkëbisedimit në klimën e dashurisë së të nderuarit tonë Osman Nuri Topbashit ndaj Resulullahut. Hyni edhe ju në këtë klimë dashurie dhe do të përjetoni thellësisht me zemër hadithin: “Njeriu është me atë që do.”